Hakkımızda

bir sonraki projeniz için mükemmel bir seçim

her zaman üst düzeyhızlıkaliteli hizmet bekleyebilirsiniz..

İşimiz, müşterilerimize yardımcı olacak yenilikçi çözümler sunmak üzerine kuruludur. İşimiz, işinizi desteklemeye adamıştır.

MİSYON

Misyonumuz olağanüstü hizmet sunmak ve verdiğimiz sözleri yerine getirmektir.Müşterilerimizin tüm baskı ihtiyaçlarına kişiselleştirilmiş çözümler sunmak ve müşterilerimizin işlerine değer katmak için çaba göstermektir. Mavi Matbaa’nın personeli, mükemmel hizmet sunmaya ve müşterilerimizle kalıcı ilişkiler kurmaya odaklanmıştır. Sadece sözlerimizle değil, eylemlerimizle de bizi değerlendirebilirsiniz

VİZYON

Mavi Matbaa, yalnızca baskı endüstrisinde değil, tüm sektörlerde olağanüstü hizmetin bir ölçütü olarak tanınmaya çalışmaktadır. Yaptığımız her şeyi hesaba katan sonuçları getirmekten gurur duyuyoruz ve işimizin her alanında başarılı sonuçlar almak için sürekli çaba gösteriyoruz.

NEDEN BİZ

Mavi Matbaa olarak, seçkin bir müşteri deneyimine bağlıyız. 15 yılı aşkın bir süredir müşterilere baskı çözümleri ile harika bir hizmet vermektedir. Birinci sınıf baskı çözümleri, harika fiyatlar ve hızlı geri dönüşler sağlıyoruz. Sürekli form faturalar, kartvizitler, broşürler , afişler ve hatta promosyon ihtiyaçlarınız olsun, Mavi Matbaa tüm baskı ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
0
Yıllık Tecrübe

biz bu işte iyiyiztecrübeliyizyeterliyizyetenekliyizhızlıyız

Mavi Matbaa

15 yıldır sektörde var olan firmamız bu güne kadar üretimde kaliteden ödün vermeden, her zaman daha da büyüyerek ve yaptığımız birçok yenilikle bu günlere gelmiştir. Bizim için müşteri memnuniyeti en değerli unsurdur.

2007 yılından itibaren Maliye Bakanlığı ile anlaşmamız yapılmıştır. Fatura, İrsaliye, Gider Pusulası, Serbest Meslek Makbuzu vb. resmi evraklarınızı da basım yapma yetkimiz bulunmaktadır.

grafik tasarımcı

Bize CV'nizi Gönderin..

Takımımıza Katılmak İstermisiniz?

Ekibimiz gücümüzdür ve elde ettiğimiz her şeyin hayati bir bileşenidir. Her insanın seçtiği alanda uzmanlığa, beceriye ve bilgiye değer veriyoruz. Tutku, coşku ve hırs, iş ahlakı, dürüstlük, samimiyet ve her şeyden önce bağlılık insanlarımızda aradığımız şeydir. Yüksek nitelikli çalışanların ilgisini çeken zorlu ve başarılı bir konumda çalışmanın memnuniyetini sunan bir ortam sağlamaya çalışıyoruz.

Takım çalışmasında Açık iletişim, ortak hedefleri paylaşma, destekleyici ve dürüst olmak üzere ekip olarak birbirimize bağlıyız. Karşılıklı saygıya, dostluğa ve birlikte çalışmanın zevkine değer veriyoruz. Takım olarak çalışarak ve özel yeteneklerimizi bir araya getirerek, değerli müşterilerimizin beklediği kalite ve hizmet seviyesini sunmamızı ve aşmamızı sağlıyoruz.

Müşterilerimizle çalışmayı ve onların benzersiz iş gereksinimlerine bireysel bir çözüm bulmaya odaklanmayı taahhüt ediyoruz. Her zaman bizim için gerekli olan her şeye çabuk cevap vermeye ve istisnai bir müşteri hizmeti sunmaya hazırız. Üstün hizmet kalitesi ve hizmet sunumu için gayret gösteriyoruz. Müşteri hizmetleri sözümüz, hizmetlerimizi sunma, kaliteli ürünler üretme ve mükemmelliğe odaklanma konusundaki taahhüdümüzü ana hatlarıyla belirtir, müşterilerimizin farkımızı takdir edeceklerini hatırlayacakları bir deneyimle yolumuza devam etmekteyiz.

Bizimle aynı değerleri benimsemiz iş arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.

Bizi Tercih Eden Müşterilerimiz

Değerli firmanızı aramızda görmekten memnuniyet duyacağız. Referanslarımızı inceleyerek başlayabilirsiniz..